Hur mycket dans kan hinnas med under en helg?

Ibland funderar jag på hur mycket dans jag kan lyckas få in i schemat under en helg. Så var det även den senaste helgen när Stockholm Belly Dance Festival ägde rum för 17:de året i rad. Jag hade besök av Elnaz, Paula Palomares och Suzan Ayvaz under helgen och vi rände fram och tillbaka till festivalens workshopar och föreställningar.

Under lördagen smet jag iväg till Västerås ett par timmar för att hålla en workshop för ett fantastiskt möhippegäng. Jag kom tillbaka lagom för att hinna äta den goda mat som Elnaz lagat, sminka mig och åka iväg till kvällsföreställningen.

Söndagen bjöd på en workshop i irakisk dans med otroligt härliga Mohanned Hawaz följt av en workshop i turkisk stil med charmiga Azad Kaan. Dagen avslutades sedan med Danskollektivets elevföreställning.

Irakisk dans med Mohanned Hawaz.

Turkisk oriental med Azad Kaan.

Baladi med Lubna Emam.

 

Inte nog med all härlig dans; man får se och återse favoriter bland dansarna!
- Tusen tusen tack alla finingar för en fantastisk helg!
- Och tack till Suzanne och Mohammed på Egyptiskt Kulturcentrum som anordnar festivalen år efter år!