Dansfylld oktober

Terminen är i full gång och det är härligt att vara tillbaka med alla elever som sliter för fullt med nya stegkombinationer! Nu när september passerat går vi in en dansfylld oktobermånad.

Den 8 oktober ställer Sabriye till med Hafla på restaurang Grammofon i Stockholm. Inträdet är gratis, det blir god mat till en rad olika framträdanden!

Helgen därpå äger Medborgardagen i Södertälje rum. Jag har tidigare deltagit tillsammans med Folkuniversitetet och så även denna gång. Det blir framträdanden på Estrads stora scen hela eftermiddagen. Jag kommer att uppträda med orientalisk dans kl. 13:50 och persisk dans kl. 14:15.

Följande helg sker möten mellan västerländska och österländska danser i föreställningen East meets West som arrangeras för fjärde gången av Malika. Tillsammans med ett gäng dansare från Danskollektivet kommer jag att uppträda med två koreografier av Sabriye.

Sist men inte minst far jag till Bryssel för att delta i Salimpours legendariska föreställning Bal Anat. Föreställningen har satts upp i USA sedan 1960-talet och sätts nu för första - och troligtvis enda - gången upp i Europa med ett antal europeiska dansare. Jag ser verkligen fram emot föreställningen och att dagen innan se Enta Omri, även den för första gången i Europa.

- Välkommen, du dansfyllda oktobermånad!