Tribal Night Stockholm - Chapter II

Förra året anordnade Mana's Oriental Express för första gången Tribal Night Stockholm. Det var en otroligt mysig föreställning, varm stämning bakom scen och en glad publik. Kvällen slutade med live-musik och improviserad dansfest på gatan utanför caféet där föreställningen ägt rum.

I lördags var det dags igen.
Den här gången blev det en något större scen men fortfarande med den trevliga närheten till publiken som nog - om möjligt - var ännu gladare än förra året.

Backstage med Gita och Mana.
Foto: Mana Raqs

Mana gjorde ett strålande jobb med alla inbjudna och stämningen bakom scen var peppande och uppmuntrande. Dansare kom från olika delar av Sverige för att dela med sig av olika stilar som på något sätt var sammankopplade med genren Tribal Fusion. Ülkü och jag bidrog med ett hopkok av tre dansnummer i Salimpour-formaten; en retro-koreografi av Sabriye Tekbilek, ett trumsolo av Suhaila Salimpour och avslutningsvis Jamila-koreografin "El Samer".

Ett par av de otroligt härliga numren från kvällen finns i en video på Facebook.

Jag hoppas verkligen att Mana fortsätter med dessa föreställningar
- jag ser nämligen redan fram emot näst år!