Fingercymbalerna är putsade...

...och resväskan är packad - det har blivit dags för ännu en utbildningsvecka med Suhaila Salimpour!

För snart två år sedan gick jag min första kurs och gjorde mina första certifieringsprov i Suhaila respektive Jamila Nivå 1. Nu är det dags för ännu en vecka med Jamila-formatet.

Eftersom jag redan är certifierad för Jamila Nivå 1 behöver jag inte vara nervös för att göra provet i slutet av veckan. Å andra sidan vet jag ju att man aldrig behöver oroa sig för att något ska vara för enkelt under en vecka med Suhaila. Hon kommer med största sannolikhet ropa ut ”Basic Egyptian” följt av något i stil med ”och ni som redan är certifierade lägger på en undulation ner till upp i halvtakt och spelar fingercymbalerna vänsterdominerat”…

Nytt för i år är också att det kommer att vara en föreställning där certifierade dansare kommer att uppträda: Salimpour Tribute Show. Tillsammans med Ülkü och Sabriye kommer jag att dansa en av de två koreografier som krävs för Jamila Nivå 2-provet ”El Samer”.

Jag får sällskap av härliga Entropy!
Drillandes cymbalmöster på väg från dansskolan kommer vi att göra Londons gator osäkra…!