En helg med mäktiga Aziza!

Äntligen har Stockholm haft besök av Aziza igen! Stjärnan anlände i onsdags förra veckan. Vi spenderade torsdagen på klipporna i soliga Hellasgården och röjde sedan loss på Lenas och Aminas zumbapass innan det var dags för en mysig middag hemma hos Lena.

På fredagen var det dags för helgens första pass med tema "kombinationer". Oavsett vilken nivå du befinner dig på inom dansen får du alltid en utmaning av Azizas kluriga stegkombinationer! Följande dag blev det fyra intensiva timmar under workshopen "Oriental med slöjintro" och jag tror att alla var tacksamma över att vi kände igen ett par av stegkombinationerna från föregående dag.

Maria tillsammans med Aziza i Stockholm, Juni 2015.

Samma kväll var det dags för föreställning - och vilken föreställning!
En mysig teater, härlig publik, varm stämning bakom scen och fantastiska dansare!

Dagen därpå stod två timmar med "Flöde och övergångar" på schemat där vi fick lära oss en otroligt vacker koreografi till pianomusik. Armarna skulle vara i ständig rörelser och vi blev uppmanade att verkligen spänna våra armmuskler för att på så sätt skapa en mjukhet i rörelserna.

Alla var nog ganska möra inför de följande tre timmarna med "Trumsolo". Om du någonsin tagit lektioner för Aziza, eller sett något av hennes trumsolon, vet du att de är ruskigt roliga och mer eller mindre galna... Så även denna gång, vilket självklart var helt fantastiskt!

Jag har gått som på moln hela veckan och jag ser redan fram emot Azizas nästa besök!
Till dess går jag och nyper lite i den vackra röda Fernando Corona-dräkt som tillsammans med två nya CD-skivor blev helgens inköp. Jag blir helt pirrig av tanken att jag nu har två dräkter som tidigare burits av Aziza i min garderob...!

 - Tack Lena och Katja för att ni fortsätter att bjuda in denna mäktiga Aziza till Stockholm!