Magisk mejance med Tito Seif, SBDF 2015

Ännu en otroligt givande workshop med Tito Seif, denna gång en magisk mejance till en nyare inspelning av George Wassoufs musik. Det är något särskilt med Titos sätt att tolka musiken. Jag är alltid lika förvånad över hur tagen jag blir av att gå hans klasser. Jag blir lika häpen varje år!

Vi var i god tid till fredagens föreställning för att kunna sitta längst fram och få en och annan närbild. Det var kraftfulla dansare på scen! Det jag kommer ihåg starkast är ett käppnummer med Majken, ett dabkenummer med Hanan Oriental Dance Group och givetvis Tito.

På lördagen var det plats på scen för bland andra Lubna Emam som öppnade andra akten med en styrka och mina favoriter Suzan Ayvaz och Elnaz Dance. Sistnämnda hade jag äran att dela scenen med under ett shaabinummer. Det var fullt ös när Camelia sedan avslutade föreställningen med än en mer röjig shaabi.

Photo: Mohammad Abusbaih #Mohd_abusbaih

Det har snart gått en vecka men jag går fortfarande som på moln efter denna otroligt givande dansfestival! Jag ser redan fram emot nästa Stockholm Belly Dance Festival!
- Vem vet vad som händer då?