En tillbakablick på Dansåret 2014

Ett hopplock av bilder från Dansåret 2014.
Fler bilder finns på Facebook.

Ännu ett år har gått och det har som vanligt varit fullt upp!

Helia har besökt Stockholm vid två tillfällen då jag passat på att ta privatlektioner för henne och jag är fast besluten om att även söka till hennes danskompani för klassisk persisk dans.

Tillsammans med Vanessa har jag varit i Bryssel och gått intensivkursen i Suhaila Salimpour Belly Dance Format Nivå 2. Det var en vecka full av utmaningar som resulterade i ett godkänt under certifieringen. Om allt går som det ska planerar jag att åka på min första Nivå 3-vecka i januari 2016 - Inchallah!

Förutom regelbundna lektioner med alla fantastiska elever har jag själv varit elev på kurserna Skapande dans och Rytmik för dansare på Stockholms musikpedagogiska institut samt gjort ett projektarbete under Danshögskolans kurs Genuspedagogiskt utvecklingsarbete i danspedagogik. Samtliga kurser har varit väldigt inspirerande och jag kan varmt rekommendera dessa!

Nu är det dags att plocka fram dansboken och sätta upp mål för Dansåret 2015!

 - Gott fortsättning på det Nya Dansårer!