Suhaila Salimpour Format, Nivå 2

För ungefär ett år sedan åkte jag och Vanessa förväntansfulla och något pirriga till vår första intensivvecka med Suhaila Salimpour. Veckan bestod av tre dagars intensivträning i Suhaila Salimpour-formatet följt av ytterligare tre dagar med Jamila Salimpour-formatet samt certifieringsprov i båda formaten.

Vi blev godkända på båda proven och vi var än mer förväntansfulla och smånervösa när vi i somras åkte mot nästa intensivvecka för Suhaila Nivå 2.

Maria Oriental tillsammans med Sabriye Tekbilek och Suhaila Salimpour. Bryssel, juli 2014.

Vi var föreberedda på en rolig, hård och givande träningsvecka - och så blev det!
Jag har skrivit en artikel för Orientalista om vår andra svettiga vecka i Bryssel tillsammans med Suhaila och hennes sätt att lära ut orientalisk dans. Jag längtar redan till kommande sommar då jag (förhoppningsvis!) åker till London för en intensivkurs i Jamila-formatet igen.


Läs hela artikeln på Orientalista!