Två städer, två föreställningar

Lördagsmorgonen började med en tågresa tillsammans med Lotten till Borlänge för att göra ett antal kortare föreställningar i köpcentret "Kupolen". Samtliga affärer, inklusive personalen, var smyckade i temat "Tusen och en Natt". Dansen var en garanterad stämningshöjare och publiken verkade extra förtjusta i khaleeji-numret!

Därefter var bar det tillbaka mot Stockholm för att åka till Musikmuséets scen och föreställningen för
Nadjas Oriental Fever Festival! Här bjöds det på en rad olika danser som förtjänar ett inlägg för sig. Det är alltid härligt att träffa alla dessa kreativa dansare: Elnaz, Tina Buni, Suzan Ayvaz, Mana Raks, Lena Helt, Nadja, Alexandra Soto, Nasim Nadi, Maria Bhardwaj med Nritya Darpan och många fler...

...och stämningen bakom scen var på topp!