Styrka i stora kjolar

Det har varit en minst sagt underbart givande helg med stora kjolar, styrka och glädje! Helen och Berenike anordnade helgens tillställning "ATS Weekend with Kristine Adams" som var ett stopp under Adams världsomspännande turné "From the Belly of a Traveler"!

Nationaldagen firades i fredags med rytmer från Mellanöstern, Indien, Spanien och Nordamerika tillsammans med fantastiska dansare i olika stilar! Publiken fick se kathak och bollywood från Indien, flamenco från Spanien, arabisk, turkisk och persisk dans samt en hel del ATS® som ju är en sammanflätning av alla dessa stilar.

Maria Oriental tillsammans med Kristine Adams från Fat Chance Belly Dance. Stockholm, maj 2014.

Under lördagen blev det totalt sex timmars ATS®-träning med Kristine Adams från FatChanceBellyDance® . Jag - liksom många med mig - inspireras otroligt av den styrka som ATS innehåller och jag hoppas innerligt att denna styrka ska sprida sig till "kabaré"-stilen inom orientalisk dans där jag är övertygad om att den tidigare varit tydligare.

- Fram för mer styrka i ALLA orientaliska dansstilar!