Påskföreställning på Nalen

Det blev en dundrande påskföreställning på Nalen - strålande stjärnor på scen och väldigt härlig stämning bakom scen!

Publiken fick njuta av allt från Ahos mjuka persiska dans och
Helen och Berenikes maffiga ATS® till Nanys, Samasems, Alyas och Lenas svängiga och tunga egyptiska danser.

Det var roligt att faktiskt få se
Samasem "live" på en scen och inte bara i danssalen eller från en film. Detsamma gällde Nanys charm och tunggung, för att inte tala om Alya som i ett trumsolo plötsligt slängde sig ner på golvet och började svänga med håret till ett irakiskt musikstycke.

Dessutom bjöds det på burlesque fusion med Maria Hansson, tribal fusion med Saja, baladi med Julia, khaleeje med delar av alltid lika strålande Tamally samt två gruppnummer som Lena Helt knåpat ihop enkom för denna föreställning.

 - Stackars er som missade vårens Arabian Nights på Nalen...!